Få hurtigt bedring med akupunktur

Den danske akupunkturklinik Acunova har gode erfaringer med at helbrede sygdomme og lindre smerter med akupunktur. Når du bliver syg eller har smerter, vil du ofte opsøge din læge som det første. Lægen vil som regel komme med nogle gode råd til, hvordan du kan lindre smerterne, bremse sygdommen eller blive rask. 

Acunova ser sig selv som et supplement til lægerne. Lige som lægerne søger de at helbrede og lindre smerter. Nogle sygdomme kan man dog endnu ikke helbrede med medicin, og nogle smerter kan være meget lang tid om at gå væk. Her kan det være en god ide at supplere sin medicinske behandling med akupunktur. 

En af de lidelser, som lægerne ikke kan gøre så meget ved, er tennisalbue, der opstår, når man overanstrenger albueleddet. Lidelsen kan blive så smertefuld, at man ikke kan løfte en kop kaffe eller tage en liter mælk ud af køleskabet. Lægen vil typisk bede en om at holde armen i ro og tage medicin mod smerterne. Det kan ofte tage flere måneder, før smerterne i armen forsvinder. Med akupunktur kan smerterne dog være væk efter helt ned til fem dage. 

Acunovas akupunkturform er meget effektiv, og de har derfor en klar forventning om, at man oplever en forbedring efter at have fået akupunktur fem gange. Hvis man ikke har det, stopper de behandlingen. Der er ingen grund til at spilde patienternes tid med behandling, der ikke virker.