Prøv akupunktur mod ondt i benene

Hos Boel Akupunktur har vi fundet ud af, at akupunktur virker meget effektivt mod smerter. Vi har rigtig mange års erfaring på området, og derfor ved vi, hvad der virker. Internationalt set er vi anerkendt for vores behandling med AcuNova akupunktur. Og det er der en grund til. Vi oplever nemlig gang på gang, at vores patienter får det bedre, og at de efter kort tid kan gå hjem helt uden smerter.

Vi oplever blandt andet stor succes med at behandle iskias eller ondt i benene. Besøger du en af vores klinikker, så vil du få behandling af iskias af nogle af landets mest erfarne og kompetente akupunktører. Vi vil se en bedring af smerterne inden for den første uge af behandlingsforløbet. Og mange vil opleve, at de allerede på dette tidspunkt er blevet helt smertefri. På vores hjemmeside kan du blandt andet høre en af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan han blev succesfuldt behandlet for iskias på kun få dage.

Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig. Så vi håber, du vil bestille tid til din første behandling på hjemmesiden i dag. Du er også mere end velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål.