Oplev effekten af akupunktur i dag!

Hos Boel Akupunktur hjælper vi hver dag masser af mennesker med diverse sygdomme og lidelser. Vi anvender en moderne form for akupunktur, som vi har kaldt AcuNova. Den har vi brugt i mange år, og efterhånden er vi blevet en internationalt anerkendt akupunkturklinik, som regnes for en af Europas førende. Og der er en grund til, at vi holder fast i vores behandlingsform. Vores behandling med akupunktur har nemlig vist sig at have en effekt på utrolig mange sygdomme. Og derfor vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe dig!

Rigtig mange danskere rammes i dag af øjensygdomme, ofte som et resultat af alderdom. Hos Boel Akupunktur er vi særligt anerkendt for vores behandlinger af blandt andet grøn stær og AMD. Vi kan ofte hjælpe, selvom lægen har sagt, at der ikke er mere at gøre. Det er til stor glæde for vores patienter, som igen kan få et bedre syn og komme tilbage til en mere normal hverdag. Men vi kan også hjælpe patienter med migræne, diskusprolaps, nervebetændelse, slidgigt, tennisalbue, skinnebensbetændelse, menstruationssmerter og meget mere. 

På hjemmesiden kan du læse mere om, hvem vi er, og hvordan vi kan hjælpe dig. Har du yderligere spørgsmål, så sidder vi altid klar ved telefonen!