Slip for iskiassmerter med akupunktur

Den alternative behandlingsform akupunktur hjælper på en lang række forskellige sygdomme og smerter. Det virker blandt andet som behandling af iskias. Hvis du lider af iskias smerter, smerter fra ballen og lænden ned i benene, kan du derfor med fordel kontakte en akupunkturklinik. Det kunne for eksempel være den dansk akupunkturklinik Acunova. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. De har derfor kunder fra store dele af landet. Deres akupunkturbehandling er velafprøvet over en lang årerække, og de har rigtig gode resultater med den. 

Acunovas akupunkturbehandling tanger udgangspunkt i fem behandlinger, som man får hurtigt efter hinanden. Det skal helst være fem dage i træk, hvis man har tid og mulighed for det. Ellers så hurtigt efter hinanden, som det er muligt. 

Efter de fem behandlinger evaluerer man forløbet med sin akupunktør. Nogle har slet ingen smerter efter de fem behandlinger og har ikke brug for flere. Andre har mærket en forbedring, men har brug for lidt flere behandlinger for at slippe helt af med iskias smerterne.

Nogle få oplever slet ikke en forbedring efter fem behandlinger. Acunova har den holdning, at deres akupunktur er så effektiv, at man bør mærke en forbedring efter fem behandlinger. Hvis man ikke mærker en forbedring, stopper behandlingen derfor der.