Lider du af iskias? Så læs med her!

Iskias eller iskiassmerter betød engang, at man havde klemt selve iskiasnerven og heraf fik smerter. Men i dag bruger man udtrykket om smerter, der følger iskiasnervens forløb – altså ned på ydersiden eller bagsiden af benet. Smerterne kan være meget kraftige, og man kan desuden opleve andre meget ubehagelige symptomer. Nogle oplever således kraftnedsættelse eller føleforstyrrelser i benet, og i værste tilfælde kan man endda opleve lammelse!

I mange tilfælde får patienterne at vide, at deres smerter er kroniske. Hos Boel Akupunktur er vi dog meget uenige i, at der ikke er noget at gøre. Vi oplever nemlig at vores alternative behandling af iskias er særdeles effektiv! Vi ser hele tiden fantastiske resultater, og vores patienter skal opleve en bedring inden for kun en uge! Ellers vælger vi simpelthen at standse forløbet igen. Og dette gælder altså også i tilfælde, hvor smerterne er “kroniske”. 

Er du interesseret i at høre mere om Boel Akupunktur og vores behandlingstilbud, så klik ind på vores hjemmeside i dag. Her kan du også læse mere om, hvordan du bestiller en tid hos os, og hvad du kan forvente af en behandling. Vi glæder os til at hjælpe dig til at blive kvit med dine smerter!