Ondt i benet? Prøv akupunktur

Døjer du med smerter i benene, som stammer oppe fra lænden eller ballen? Så kan det være, du lider af iskias. Selvom navnet antyder, at dette er en afklemning af iskiasnerven, så betyder det egentlig bare, at man har smerter, som følger nervens forløb – det vil sige ned langs ydersiden eller bagsiden af benet. Over 40% af befolkningen bliver ramt af disse symptomer. Men selvom det er en meget udbredt tilstand, så er det altså stadig noget, der kan være utrolig pinefuldt og svært at gå rundt med i hverdagen. 

Hos Boel Akupunktur har vi heldigvis fundet en behandling af iskias, som virker. På vores klinikker har vi nogle af landets allerdygtigste akupunktører med mange års erfaring bag sig, og de står altid klar til at give dig en god behandling. Vi behandler vores patienter med AcuNova akupunktur, og det oplever vi helt fantastiske resultater med. Vores patienter oplever en hurtig bedring og smertelindring i løbet af kort tid – og skulle dine smerter ikke blive bedre efter få behandlinger, så standser vi forløbet igen. På hjemmesiden kan du høre en af vores tidligere patienter fortælle om hans oplevelser med behandling af iskias hos Boel Akupunktur. Her kan du også bestille tid til din første behandling!