Iskiassmerter kan fjernes med akupunktur.

Lider du af iskiassmerter? Plager smerterne i lænd, balle og ben dig i en grad, så de hindrer dig i dine daglige gøremål? Så er du blandt de 43 % af den danske befolkning, der uheldigvis generes af iskias. Der er imidlertid hjælp at finde. Hos Boel Akupunktur: Acunova har vi meget positive erfaringer med at akupunkturbehandle iskias. Det er uhyre vigtigt at behandle iskias, da lidelsen ikke bare er smertefuld, men også kan medføre føleforstyrrelser, kraftnedsættelse, kramper og i værste fald lammelser. Lidelsen behandles ofte med fysioterapi og kiropraktik, men akupunkturbehandling har også vist sig at have stor effekt og det endda langt hurtigere end traditionelle behandlingsmetoder. Allerede efter få behandlinger vil du typisk mærke forbedringer. Vores personale er så veluddannet og erfarent, at vi underviser læger, fysioterapeuter og kiropraktorer i akupunktur. Vi opsøges desuden af patienter fra store dele af Europa, fordi vi har ry for at være Europas førende akupunkturklinik. Du kan således trygt lægge dit helbred i vores hænder, eftersom vi er meget kompetente. Har du brug for det, kan vi også være behjælpelige med overnatninger i forbindelse med flere akupunkturbehandlinger i træk. Ønsker du yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne.