Alternativ behandling af iskias

Iskias, eller iskiassmerter, er et udtryk for smerter, som stammer fra ballen eller lænden, og som strækker sig ned i et eller begge ben. Hele 43% af befolkningen rammes af denne type smerter! Tilstanden kan være enormt smertefuld og kan desuden give svækkelse eller lammelse af muskulaturen samt nedsat følesans i benet.

Hos Boel Akupunktur tilbyder vi behandling af iskias. Vores metode har vist sig effektiv, og vi har mange positive oplevelser med patienter, som er kommet ind med iskiassmerter. Vi vil se bedring hos patienten efter allerede en uge i behandling, ellers standser vi forløbet. Dette gælder også patienter, hvor smerterne er blevet kroniske, og hvor andre behandlingsformer ikke har hjulpet.

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi anvender moderne og traditionel kinesisk akupunktur til at behandle vores patienter. Vores behandlere har erfaring med en lang række forskellige lidelser og sygdomme, og vi har ofte succes med at hjælpe, hvor læger eller andet sundhedspersonale har givet op. Du kan besøge AcuNovas hjemmeside for at læse meget mere om os og vores klinikker, og for at lære mere om iskiassmerter. Her kan du desuden høre fra en af vores tidligere patienter, som har fået lindret sin iskias efter kun få dages behandling.