Døjer du med iskias?

Rigtig mange døjer med smerter i benene, som staffer fra ballen eller lænden. Dette kaldes iskias, iskiassmerter eller blot ondt i benene. Hele 43% af befolkning rammes af denne slags smerter, som følger iskiasnervens forløb bag på benet eller på ydersiden (kun meget få har reelt set en afklemning af iskiasnerven i lænden). Disse smerter kan give store gener i hverdagen, og mange oplever, at de har svært ved at slippe af med dem og må gå rundt med dem i meget lang tid.

Derfor er vi glade for, at vi hos Boel Akupunktur har fundet en behandling, der virker. Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi behandler vores patienter med en moderne form for akupunktur. Dette giver rigtig gode resultater på patienter med bensmerter, og forbedringen vil vi se allerede inden for en uge! Det gælder også i tilfælde, hvor patienterne af andet sundhedspersonale har fået at vide, at tilstanden er kronisk.

Så døjer du med smerter i benene og vil du gerne slippe af med dem uden at skulle ty til smertestillende medicin, så prøv akupunktur mod iskias. Det virker, og det virker hurtigt – hvis ikke, så standser vi behandlingsforløbet. Ring til os i dag eller bestil din tid på hjemmesiden!