Prøv akupunktur mod smerter i benene

En meget stor del af den danske befolkning lider af smerter i benene. Specielt smerter der følger iskiasnervens forløb enten bag på benet eller på ydersiden rammer rigtig mange mennesker. Der er tale om en yderst pinefuld lidelse, der kan kan give føleforstyrrelser i benet, kraftnedsættelse, kramper og i værste fald lammelser.

Disse smerter kan sætte sig som kroniske, og dermed være meget nedsættende for mobiliteten og dermed livskvaliteten generelt. Det kan være svært at finde en holdbar behandling af denne lidelse. Men til dette kan akupunktur være en løsning. Akupunktur er som nogen bekendte en behandlingsform, der oprindeligt stammer fra Kina og andre dele af Fjernøsten, men som i de seneste 30 år faktisk har vundet meget indpas i Europa. Behandlingsmetoden bygger på anvendelse af nåle, der stikkes ind i såkaldte akupunkturpunkter i patientens hud. Punkterne er velafgrænsede områder på kroppen, som via nålene kan stimuleres til at genoprette energibalancen i kroppen og dermed sker en heling og en forbyggelse.

Hos Boel Akupunktur, der er Europas førende på området, har de udviket en akupunktur-metode til behandling af smerter, der følger iskiasnervens forløb. På Boels klinikker i henholdsvis Aulum i MIdtjylland og på Østerbro i København har de oplevet af deres patienter mærker store fremskrift hurtigt i behandlingsperioden. Læs mere om dette på http://acunova.dk//iskias-ondt-benene/.