Kom din uro i benene til livs

Kom din uro i benene til livs med moderne akupunkturbehandling hos Boel Akupunktur. Akupunktur er en ældgammel, kinesisk tradition, som har bredt sig over hele verden som et effektivt supplement til den almindelige lægevidenskab. Hos Boel Akupunktur behandler de en lang række lidelser og skavanker, som hvert år rammer en stor del af den danske befolkning. Det gælder alt fra gigt og discusprolaps og til menstrautionssmerter og øjenlidelser. Uro i benene er altså bare ét af de områder, de har udmærket sig inden for.

Når du lider af uro i benene, er det særligt i aften- og nattetimerne, at uroen sætter ind. Det kan selvsagt få store konsekvenser for nattesøvnen, som oftes må afbrydes for at få bevægelse i benene, som er den eneste vej til at få benene til at falde til ro igen. Derudover kan spjætten og sparken i løbet af natten gøre, at man vågner op flere gange i løbet af natten, og svække søvnkvaliteten yderligere. I værste fald kan det skabe depressive tilstande hos klienten, som trættes og mister overskud i hverdagen.

Hos Boel Akupunktur slipper du for medicin. Efter 5 behandlinger på deres klinik i København eller på den jyske hede, vil du i de fleste tilfælde opleve mærkbare resultater. Er det ikke tilfældet, stoppes behandlingen. Læs mere på  http://acunova.dk/.