Akupunktur som iskiasbehandling

Er du en af de mange, mange, tusinde danskere, der ind imellem oplever smerter på bag, eller ydersiden af benene? Smerter der stammer fra ryg eller baller, og som det er svært at gør noget ved? Så er du med al sandsynlighed en af de op mod 43 pct. af alle danskere, der i et eller andet omfang oplever at lide af iskiassmerter. Hos lægen får mange at vide, at den eneste mere eller mindre direkte vej til lindring er smertestillende behandling med medicin, men det er ofte fordi, de ikke kender til de gode resultater, der kan opnås med akupunktur. Hos Boel Akupunktur ved de alt, der er værd at vide om behandling af iskias, og du kan læse mere på hjemmesiden her: http://acunova.dk/

Lidelsen kaldes populært iskiassmerter, fordi man tidligere mente, at de fleste smerter skyldtes iskiasnerven, der netop går fra lænden og ned i begge ben. Det er dog kun tilfældet for 1-2 pct. af befolkningen, mens mange flere oplever de såkaldte iskiassmerter. De kan skyldes en række forskellige rygproblemer, der alle har det tilfælles, at de kommer til udtryk igennem smerter på i benene og særligt på baglåret. Hos Boel Akupunktur kan du hurtigt finde ud af, om behandlingen virker, for hvis ikke der er mærkbare forbedringer, stoppes den inden en uge.