Kunne du tænke dig at prøve akupunktur?

Har du nogensinde overvejet akupunktur mod dine smerter? Mange overvejer slet ikke alternativ behandling som en mulighed, men accepterer i stedet, at de må lære at leve med deres sygdom eller smerter. Det håber vi, at der kan laves om på! Hos Boel Akupunktur har vi nemlig mulighed for at hjælpe rigtig mange patienter med diverse lidelser, og vi har set gode resultater hos et bredt spektrum af patienter. 

Hos Boel Akupunktur er vi særligt internationalt anerkendt for vores behandlinger af øjenlidelser såsom grå stær, og vores behandlinger af sportsskader. Men vi har også rigtig gode erfaringer med at behandle en lang række forskellige smerter såsom diskusprolapser, gigt, nakkesmerter, rygsmerter, migræne osv. Desuden kan vi også behandle andre sygdomme såsom nervebetændelse og åreforkalkning. 

Kort sagt har vi mulighed for at hjælpe rigtig mange med vores behandlinger, og derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig! Klik ind på vores hjemmeside og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig gennem akupunktur. Her finder du også en masse videoer af tidligere patienter, som fortæller om deres forløb og resultater hos Boel Akupunktur. Har du nogen spørgsmål, eller vil du bare høre mere, så er du altid velkommen til at ringe til os!