Effektiv alternativ behandling hos Boel Akupunktur

Akupunktur er en form for alternativ behandling, som foregår ved, at der indsættes nogle meget tynde, specielle nåle på helt bestemt områder af kroppen. Det kan være alt fra ben, arme og ansigt afhængigt af, hvad man behandles for. Behandlingsmetoden ser ud til at virke på mange forskellige lidelser og sygdomme, og det anvendes især til behandling af smerter.

Hos Boel Akupunktur kan vi også genkende dette hos vores patienter. Vi oplever, at patienterne opnår rigtig gode og hurtige resultater, og at de får noget meget positivt ud af behandlingerne. Vi har erfaring med en lang række tilstande såsom gigt, sportsskader, andre ryg- og skuldersmerter, øjenlidelser og meget mere. På http://acunova.dk/ kan du læse mere om, hvilke forskellige lidelser, vi kan behandle. Her kan du også høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet behandlingsforløbet hos Boel Akupunktur, og hvilke resultater, de har opnået. 

På hjemmesiden kan du selvfølgelig også læse mere om os som klinik. Vi er en af Europas førende klinikker inden for traditionel og moderne kinesisk akupunktur, og vi befinder os i København og i Midtjylland. Besøg hjemmesiden i dag for at lære mere, eller ring til os og få en uforpligtende snak.